Wilt u een perceel  kopen?

Bekijk hier alle info, zonder ons kantoor te bezoeken. Stuur ons een bericht indien u meer vragen heeft

Villapark Luxury Living Kwatta

Luxury Village Helena

Project Luxury Village Helena, is in het jaar 2021 aangekocht en gelegen aan de Helena Christinaweg met een oppervlakte van 3,60 ha. verdeeld in 56 kavels.

Er is een aangrenzend deel van 1,4ha aangekocht om het project met ruim 20 kavels uit te breiden. Dit project is reeds verkaveld waarbij alle nodige infrastructuur zijn aangelegd tevens zijn de nodige documenten voor verkoop verleend.

Villapark Luxury Living Kwatta

Luxury Living Kwatta

UITVERKOCHT

Project Luxury Living Kwatta, dat in 2019 is aangekocht, is gelegen in het zuiden van de Weg naar Kwatta, met een oppervlakte van 1,7634 ha. verdeeld over een aantal van 31 kavels. Ook op dit project bouwt het bedrijf momenteel enkele luxe modelwoningen voor verkoop.

Luxury Living Menckenberg

UITVERKOCHT

Project Luxury Living Menckenberg ligt ten westen van de Iduweg, aan de Menckenbergstraat. Het project is in 2017 aangekocht en heeft een oppervlakte van 2,4768ha. met een aantal van 40 kavels. Op het project bouwde Joeglal Onroerend Goed N.V. ook enkele luxe modelwoningen die bestemd waren voor verkoop.

Project Tout Lui Faut

UITVERKOCHT

Het project is gelegen ten zuiden van de Tout Lui Faut Middenweg en ten noorden van de Kokriki Laan met een oppervlakte van 1,4375 ha., bestaande uit 29 kavels. Dit project is in 2014 aangekocht.

Verkavelingsproject Boxel-Paraweg

UITVERKOCHT

Gelegen aan de Boxel-Paraweg en deel uitmakende van de voormalige plantage Boxel is project Boxel 3, aangekocht in 2013. Het project heeft een oppervlakte van 7,1430 ha. met een aantal van 155 kavels.

Project Boxel 2

UITVERKOCHT

Project Boxel 2 is deels verspreid over het gebied van de voormalige plantage Boxel en deels over de voormalige plantage Willemsburg. Het project is in 2011 aangekocht en heeft een oppervlakte van 1,57178 ha. bestaande uit 35 kavels.

Project Domburg 5e straat

UITVERKOCHT

Het project ligt in het ressort Domburg te Domburg 5e straat met een oppervlakte van 1,5369 ha. bestaande uit 29 kavels. Dit project is in 2011 aangekocht.

Project Richard van Geeneweg

UITVERKOCHT

Een project ideaal gelegen in de Richard van Geeneweg, ten noorden van de Commissaris Weythingweg, deel uitmakende van de grond Daphina’s Zorg. Het project is in 2010 aangekocht en heeft een oppervlakte van 9081,50 m2 met een aantal van 18 kavels.

Project Boxel 1

UITVERKOCHT

Project Boxel 1 heeft een oppervlakte van 1,9594 ha. met een aantal van 47 kavels gelegen aan de Boxel-Paraweg, die deel uitmaakt van de voormalige plantage Boxel en voormalige plantage Willemsburg. Dit project is in 2009 aangekocht.

Voorzieningen en infrastructuur

De projecten hebben een gunstige en unieke locatie, buiten de stadsdrukte. Daarnaast zijn alle projecten voorzien van nutsvoorzieningen en kwalitatief goede infrastructuur. De projecten Richard van Geeneweg, Tout Lui Faut Middenweg, Luxury Living Menckenberg en Luxury Living Kwatta hebben verharde wegen en gedeeltelijk afgesloten rioleringen.

Project Luxury Living Kwatta is een gesloten woonwijk, waarvan de voorzieningen voor beveiliging reeds zijn getroffen. Het project Helena Christina wordt een gesloten project, de wegen zijn verhard en het project heeft gesloten riolering. Dit project gaan wij met beplantingen vervraaien, waaronder bomen langs de wegen en sierplanten bij de entree.